Україна повернула з російського полону вже 808 осіб – Міноборони

Україна повернула з російського полону вже 808 осіб – Міноборони

У межах 24 обмінів полоненими Україна звільнила  з російського полону 808 осіб. Про це у Telegram повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Станом на сьогодні вже проведено 24 обміни, 808 осіб повернуто з російського полону, – ідеться у повідомленні.

Координаційний штаб щодо питань поводження з військовополоненими провів 380 особистих прийомів людей, які шукали своїх безвісти зниклих родичів, та понад 3000 консультацій телефоном.

Крім того, опрацьовано більше ніж 6000 запитів про статус особи. Це запити людей, які шукають своїх безвісти зниклих рідних-військовослужбовців.

Нагадаємо, що окупанти масово вивозять дітей-сиріт з Луганщини до росії – ОВА.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
Йдемо до Європи: за статистикою PornHub в мережі помітили ментальне віддалення України від Росії Йдемо до Європи: за статистикою PornHub в мережі помітили ментальне віддалення України від Росії
Зазначається, що українці у 2021 році на сайті відео 18+ стали менше проводити часу в порівнянні з минулим роком: в середньому візит триває майже 10 хвилин.
В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії В окупованому Криму засудили українського військового до трьох років колонії
Сьогодні, 21 квітня, підконтрольний окупаційній владі так званий «Джанкойський районний суд» виніс незаконний вирок українському військовослужбовцю Євгенію Добринському.
Loading...
Load next