Ілон "Москаленко": Україна без Криму та повторні голосування на анексованих територіях

Ілон "Москаленко": Україна без Криму та повторні голосування на анексованих територіях
Відомий бізнесмен запропонував варіант закінчення війни, проте реакція політиків, відомих людей та простих українських громадян не забарилась.

Мільярдер Ілон Маск поділився думками щодо ймовірного результату наприкінці війни, яку розпочала рф проти України. В Офісі Президента України вже відреагували.

Повторити вибори в анексованих регіонах під наглядом ООН. росія йде, якщо на те буде воля народу. Крим формально у складі росії, як і був із 1783 року (до помилки Хрущова). Водопостачання Криму забезпечено. Україна залишається нейтральною, - написав Маск і додав опитування у Twitter.

Так, станом на 20:01 51.1% - "проти" запропонованих варіантів, а 48.9% "за".

Це, найімовірніше, буде результатом наприкінці - питання тільки в тому, скільки людей помре до цього. Також варто зазначити, що можливим, хоча й малоймовірним результатом цього конфлікту є ядерна війна, - додав Маск під своїм твітом.

Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк відреагував на варіанти завершення війни, які запропонував Ілон Маск.

Ілон Маск є найкращий мирний план, - звернувся до мільярдера Подоляк у Twitter.

Так, Подоляк запропонував:

  • Україна звільняє свої території. У тому числі анексований Крим.
  •  росія піддається демілітаризації та обов'язковій денуклеаризації, щоб більше не загрожувати іншим.
  •  Військові злочинці проходять через міжнародний трибунал.

Давайте проголосуємо?- додав Подоляк.

 У коментарях під дописом Маск поскаржився на атаку ботів, однак згодом дописав, що росія вторглася на території, які "однозначно обрали б бути частиною України".

Крім того, за годину під твіттом десятки тисяч коментарів: люди демонструють як викидають книжку Ілона Маска, радять йому вивчати історію та навіть подумати над тим чи не готовий він віддати Аляску росії.

Також після запропонованих варіантів завершення війни акції Tesla різко пішли вниз.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Loading...
Load next