"Ви ще можете врятувати росію від трагедії": Резніков звернувся до військових рф (відео)

"Ви ще можете врятувати росію від трагедії": Резніков звернувся до військових рф (відео)

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав російських військових врятувати росію від трагедії, а її армію – від приниження. Про це йдеться у відеозверненні Резнікова.

Це послання із Києва. Мене звати Олексій Рєзніков. Я – міністр оборони України. Я звертаюся до солдатів та матросів, сержантів і старшин, мічманів, офіцерів, генералів та адміралів російської армії. Я не обмовився. Саме російської армії. Насамперед мої слова адресовані офіцерам та командуванню. Тому що вам ухвалювати рішення, – сказав міністр.

Він зазначив, що російське керівництво обдурило й зрадило своїх військових, відправляючи на смерть за ілюзорні цілі путіна.

Ваші десантники зараз гинуть на правому березі Дніпра. Вони знають свою справу. Але хтось у кремлі вирішив відправити їх на вірну смерть. Чому так відбувається? Все дуже просто. Вас ошукали та зрадили. Вам обіцяли легку прогулянку, а відправили на пастку. Ви платите кров'ю за чиїсь фантазії та хибні цілі, – зазначив Резінков.

Міністр підкреслив, що його звернення стосується майбутнього російських військових, а не нинішньої ситуації на фронті.

Запитайте себе – ким вас вважають? Ким ви будете після цієї війни для своїх дітей та онуків, коли вони впізнають правду? Як увійдете в історію? Як ті, хто воював під одним прапором із зеками? Ви і залишитеся в пам'яті як злодії, ґвалтівники та вбивці. Я вам скажу, що буде далі. Тисячі російських хлопців згинуть. Ще більше залишиться без рук і ніг, – сказав міністр.

Резніков додав, що українцям не потрібна російська земля – їм достатньо власної.

І ми повернемо її всю. Ми гарантуємо життя, безпеку та справедливість усім, хто відмовиться воювати негайно.І ми досягнемо трибуналу для тих, хто віддавав злочинні накази. Ви ще можете врятувати росію від трагедії, а російську армію – від приниження, – сказав він.

Нагадаємо, що українські військові вже вчаться керувати NASAMS і IRIS-T (відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років
Також масово мобілізовують студентів.
В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка
Призовники всіляко уникають мобілізації, не бажаючи стати "гарматним м'ясом".
Loading...
Load next