"У восьми регіонах України є проблеми з водопостачанням" – Шмигаль

"У восьми регіонах України є проблеми з водопостачанням" – Шмигаль

Через масовані ракетні удари у восьми регіонах України є проблеми з водопостачанням. Про це в Telegram повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Десятки ракет влучили в об’єкти енергетичної інфраструктури в 11 областях і місті Києві. Електропостачання порушено практично по всій країні. У 8 регіонах є проблеми з водопостачанням, – написав Шмигаль.

За попередньою інформацією, більшість об'єктів енергетичної інфраструктури зможуть відновити вже сьогодні, частина запрацює завтра.

Прем'єр-міністр повідомив, що вже відновлено енергопостачання у Сумах, триває процес у Житомирі та Харкові. Окрім того, ввели графік аварійних відключень у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Донецьку фільтрувальну станцію знеструмлено через ворожі обстріли. Без води понад 29 тисяч людей Донецьку фільтрувальну станцію знеструмлено через ворожі обстріли. Без води понад 29 тисяч людей
Теплопостачання здійснюється у звичайному режимі.
Зеленський доручив уряду терміново розпочати реставрацію костелу Святого Миколая (відео) Зеленський доручив уряду терміново розпочати реставрацію костелу Святого Миколая (відео)
Пожежа не торкнулася деревʼяного вівтаря та амвона, також не постраждали і фігури по обидва боки згорілого органа. Обгорів лише хрест у вівтарної частини. Проте, увесь храм закопчений та залитий водою, згоріло найцінніше — орган.
Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим Відкриття ФОП в онлайн-режимі стане швидшим та простішим
Уряд запроваджує експериментальний проєкт, який дасть змогу отримувати реєстраційні послуги зі створення ФОП без участі державного реєстратора.
Loading...
Load next