Похолодання та тумани: прогноз погоди на сьогодні

Похолодання та тумани: прогноз погоди на сьогодні

Сьогодні по Україні очікують тумани, переважно буде суха погода, однак стане холодніше. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, сьогодні по Україні мінлива хмарність. Без опадів, лише у східних областях та на Дніпропетровщині дощі. Вночі та вранці у західних, більшості північних, Вінницькій та Черкаській областях мiсцями тумани.

Вітер північно-західний, у західних областях південних напрямків, 5-10 м/с.

Температура вночі 1-6° тепла, у південній частині та східних областях 5-10°, вдень в Україні на сході країни 8-13°.

У Київській області сьогодні без опадів. Уночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура по області вночі 1-6° тепла, вдень 11-16°. У Києві вночі 4-6° тепла, вдень 12-14°.

Нагадаємо, що ЄС на рік продовжить статус захисту для українських біженців.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр Погіршення у країні погодних умов - попереджає ДСНС та Укргідрометцентр
На всій території України у неділю очікується погіршення погодних умов. Буде мокрий сніг та дощ, а на дорогах - ожеледиця.
Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото) Похолодання в Україні: на вершині гори Піп Іван Чорногірський зафіксували -6 (фото)
Рятувальники повідомили, що вже невдовзі Україна зустріне перші осінні заморозки. Температура повітря суттєво опуститься на території більшості областей.
Loading...
Load next