Київ та сім областей попередили про відключення світла

Київ та сім областей попередили про відключення світла

Жителів у Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Харківській, Полтавській, Сумській областях попередили про можливі відключення електроенергії у понеділок, 24 жовтня. Про це повідомили в НЕК "Укренерго".

Для підтримки стабільної роботи енергосистеми диспетчерський центр "Укренерго" вимушений ввести тимчасове контрольоване обмеження споживання електроенергії в Харківській, Полтавській, Сумській областях. Найбільший обсяг обмеження буде застосовано в Києві та Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській областях, - повідомили у компанії.

Як пояснили в Укренерго, це допоможе знизити навантаження на електромережі та дасть енергетикам час для ремонту пошкодженого терористичними атаками обладнання.

Українців закликали тримати телефони зарядженими і передавати інформацію тим, хто не користується соцмережами. І пам'ятати, що ощадливе енергоспоживання може допомогти уникнути примусових відключень.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY
Ексклюзивний, сучасний та витончений житловий комплекс від компанії LEV Development поблизу парку Феофанія у Києві - це окреме місце в якому хочеться не лише жити, а й натхненно творити.
Будівлю "Квіти України" в Києві визнали об'єктом культурної спадщини Будівлю "Квіти України" в Києві визнали об'єктом культурної спадщини
"Квіти України", яку нещодавно намагалися знести визнали об’єктом культурної спадщини Києва та тепер охоронятимуть.
Loading...
Load next