Американський астронавт Скотт Келлі побував у Києві та в Ірпені (фото)

Американський астронавт Скотт Келлі побував у Києві та в Ірпені (фото)

Американський астронавт та амбасадор фандрайзингової платформи United24 Скотт Келлі відвідав Ірпінь Київської області та дитячу лікарню "Охматдит" у Києві. Повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.

Сьогодні приймали в гостях американського астронавта Скотта Келлі. Пан Келлі – амбасадор фандрейзингової платформи United24 і сам першим вніс 65 000 доларів на придбання автомобілів швидкої для ЗСУ, - повідомив Маркушин.

В "Охматдиті" для Келлі провели екскурсію лікарнею. Представники "Охмадиту" розповіли, що зараз у лікарні реабілітацію проходять діти, які постраждали від обстрілів. Зокрема, з Херсона.

Також астронавт зустрівся з дівчинкою Катею, яка постраждала у Краматорську від ракетного обстрілу. Там загинула її мама, а днями Каті зробили ще одну операцію, діставали осколки з ноги. Дівчинці Каті Скотт подарував значок "NASA", який пробув із ним у космосі цілий рік. Відбулася зустріч і з іншими дітьми, які мріють стати космонавтами.

Про те, що Келлі відвідав Ірпінь Київської області, повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Нагадаємо, що Кім закликав українців зробити запас води і зарядити павербанки (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Радянські" інсталяції на алеї Героїв Небесної Сотні: у центрі Києва трапились сутички (відео) "Радянські" інсталяції на алеї Героїв Небесної Сотні: у центрі Києва трапились сутички (відео)
Влада Києва не надавала дозволів на розміщення інсталяції у радянському стилі на алеї Героїв Небесної Сотні.
У Києві річка Сирець стала зеленою: фото ширяться мережею У Києві річка Сирець стала зеленою: фото ширяться мережею
Наразі річку перевіряють.
Loading...
Load next