На росії запасів ракет ще на кілька масштабних атак – Буданов

На росії запасів ракет ще на кілька масштабних атак – Буданов

Начальник Головного управління розвідки Кирил Буданов розповів, що в росії залишилося ракет ще на кілька масованих ракетних ударів по Україні. Про це сказав Буданов в етері телемарафону.

Насправді запаси високоточного озброєння у рф вже підходять до завершення. Вони вже давно увійшли в критичний мінімум. Проте, як бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля. Що в принципі дуже погано для самої російської федерації. Військові там знають про цю проблему.

Виробництво нових ракет - воно є. Воно абсолютно мізерне у порівнянні з тією кількістю, яку вони застосовують.

Якщо казати про конкретні цифри та обсяги - нещодавно міністр оборони оприлюднив цю інформацію...

Реально в них залишилось ще на кілька масштабних атак і вони вийдуть в повний нуль.

Як ми бачимо, вони впевнено до цього йдуть. Виробництво нових досить обмежене і виробляється тільки кілька типів високоточного ракетного озброєння.

За словами Буданова, наступна масована ракетна атака залежить від бажання росіян та технічних і регламентних робіт по обслуговуванню озброєння окупантів. 

росія уже кілька місяців як зіткнулася із нестачею ракетно-артилерійського озброєння. Проблеми почалися навіть з артилерією. Наразі у росіян діють обмеження. Україна, за словами керівника ГУР, має такі проблеми ще з весни.

Нагадаємо, що на кордоні України та Польщі з 12 грудня запрацює еЧерга.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

Читайте також
“Росіяни знають, що їм кінець”, — Кирило Буданов “Росіяни знають, що їм кінець”, — Кирило Буданов
І цьому дуже посприяло постачання НІМАRS.
Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії
Українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.
Loading...
Load next