ЗСУ готують нову велику операцію

ЗСУ готують нову велику операцію

Збройні сили України готуються до великої військової операції, але поки її не видно. Сказав у інтерв'ю головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного виданню The Economist.

З такими ресурсами я не можу проводити нові великі операції, хоча ми зараз працюємо над однією з них. Вона вже на підході, але ви її ще не бачите.

Залужний пояснив, що кількість снарядів обмежена не тільки в української армії, а й у наших союзників на Заході. Адже вони дуже дорогі, і якщо їх використати надто багато, Європі "не буде на що жити".

Тому майбутня операція не потребуватиме багато снарядів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані Український евакуаційний літак вилетів з Афганістану: він уже в Пакистані
Сьогодні із аеропорту Кабул (Афганістан) вилетів український військово-транспортний літак Іл-76МД.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next