“Це план, щоб уникнути нового наступу росії”: в ГУР прокоментували удар по казармі в Макіївці

“Це план, щоб уникнути нового наступу росії”: в ГУР прокоментували удар по казармі в Макіївці

Удар по казармі росіян у тимчасово окупованій Макіївці Донецької області є частиною плану, щоб уникнути нового наступу російської армії. Про це в інтерв’ю Corriere della Sera заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

За словами представника ГУР, удар по військовій казармі окупантів у Макіївці є частиною українського контрнаступу, який розпочався у серпні.

Скібіцький наголосив, що будуть й інші удари. Це частина плану щодо запобігання новому наступу росіян.

Для них це була велика втрата. Важко сказати, які наслідки це матиме, але побачимо. Напевно, це послання всім російським солдатам, змушеним воювати, це знак для них. Це відбувається з тими, кого путін відправляє на фронт. І від генералів, які ухвалюють таке безглузде рішення, зосередивши стільки людей в одному місці, – заявив Скібіцький.

Він додав, що за останні два тижні росіяни завезли багато військових не лише на Донбас, а й у Запорізьку та Херсонську області.

Їх перевозили потягами та літаками. З ростова та з інших регіонів поблизу кордону України, – додав він.

Нагадаємо, що 15 січня в росії можуть оголосити про додаткову мобілізацію - ГУР.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця
Чоловік, якому дали позивний «Вовк», безжально нищив окупантів на Київщині.
Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео) Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео)
Нове перехоплення розвідки підтверджує репутацію російських військових як мародерів.
Loading...
Load next