Кадиров каже, що почав готувати до війни в Україні місцевих священників

Кадиров каже, що почав готувати до війни в Україні місцевих священників

Глава Чечні Рамзан Кадиров повідомив, що вже готує до війни в Україні мусульманських священнослужителів – перша група богословів з духовного управління мусульман пройшла підготовку в російському університеті спецназу. Повідомив Кадиров у Telegram.

Наші найкращі інструктори навчили їх безпечного поводження зі зброєю, базових навичок тактико-вогневої підготовки та надання долікарської медичної допомоги. Заняття проходили протягом 7 днів, - каже Кадиров.

Він запевняє, що муфтій Чечні Салах-Хаджі Межиєв, який пройшов підготовку, запевнив, що служителі культу за першої необхідності готові вирушити на війну в Україну, "щоб зробити свій посильний внесок у перемогу нашої держави над слугами сатани".

За його словами, у спецназівців планують пройти військову підготовку понад 300 кадіїв та імамів мечетей Чечні.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Loading...
Load next