У рф влада швидше за все не виключає ще один призов за мобілізацією - британська розвідка

У рф влада швидше за все не виключає ще один призов за мобілізацією - британська розвідка

Російська влада швидше за все залишає відкритим варіант ще одного призову в межах "часткової мобілізації" у рф. Про це йдеться у черговому зведенні Міноборони Великої Британії на основі розвідданих.

Російська влада швидше за все не виключає можливості проведення ще одного призову у межах "часткової мобілізації", - повідомляють у британській розвідці.

Як повідомляється, "російське керівництво, швидше за все, продовжує шукати способи задовольнити (необхідність у) великій кількості особового складу, необхідного для забезпечення будь-якого майбутнього великого наступу в Україні, зводячи до мінімуму внутрішнє інакомислення".

У МО Британії відзначають, що 22 січня 2023 року ЗМІ повідомили, що російські прикордонники перешкоджають виїзду з росії киргизьких трудових мігрантів з подвійним громадянством, повідомляючи чоловікам, що їхні імена значаться в мобілізаційних списках.
Окремо 23 січня 2023 року прессекретар президента рф дмитро пєсков заявив, що указ про "часткову мобілізацію" продовжує залишатися чинним, заявивши, що він залишається необхідним для підтримки роботи збройних сил.

Спостерігачі задавалися питанням, чому цей захід не був офіційно скасований, відзначили у МО Британії.

Нагадаємо, що різке збільшення допомоги Україні пов’язане з занепокоєнням щодо затягування війни – WSJ.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next