Окупанти влаштовують рейди дітям у разі пропуску уроків за програмою рф

Окупанти влаштовують рейди дітям у разі пропуску уроків за програмою рф

На тимчасово окупованих територіях дітей, які пропускають заняття в школах за російською програмою, перевіряють комісії. Повідомили в Луганській ОВА у Telegram.

На тимчасово окупованих територіях створили «комісії у справах неповнолітніх», які виписують батькам штрафи при підозрі навчання дітей онлайн в українських школах, - зазначають в ОВА. - Комісії влаштовують рейди за місцями проживання дітей, які пропускають багато занять в школах за програмою рф.

Під час перевірок окупанти приділяють увагу ноутбукам, планшетам, за якими може здійснюватися навчання дітей.

Нагадаємо, що втрати рф зараз найбільші від початку цієї ганебної війни – ГУР.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото) Пережив клінічну смерть під час уроку: у Запоріжжі помер школяр (фото)
У зв’язку з двома смертями учнів, які трапились протягом цього року в одній школі, Запорізька ОДА створила спеціальну робочу групу з розслідування "загадкового дитячого недугу".
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
Loading...
Load next