Лінія фронту в Бахмуті проходить річкою - британська розвідка

Лінія фронту в Бахмуті проходить річкою - британська розвідка

У місті Бахмут Донецької області тепер лінія фронту проходить річкою Бахмутка. Про це йдеться в звіті Міністерства оборони Великої Британії на основі розвідданих

За останні чотири дні сили групи "вагнера" взяли під контроль більшу частину східної частини міста Бахмут на Донбасі. У центрі міста річка Бахмутка тепер позначає лінію фронту. Українські сили утримують західну частину міста та зруйнували ключові мости через річку, яка протікає з півночі на південь через смугу відкритої місцевості шириною 200-800 м між забудованими районами, - повідомляє МО Британії.

Зазначається, що оскільки українські підрозділи можуть вести вогонь з укріплених будівель на заході, ця територія "перетворилася на зону смерті", що, ймовірно, зробить її дуже складною для "вагнерівців", які намагатимуться продовжити свій фронтальний наступ на захід.

Окрім цього британські розвідники зауважили, що "українські війська та їхні лінії постачання на заході залишаються вразливими до продовжуваних спроб росії обійти захисників з півночі та півдня".

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Loading...
Load next