Рф змінить цілі для обстрілів: сконцентруються на логістиці та військових об’єктах – ГУР

Рф змінить цілі для обстрілів: сконцентруються на логістиці та військових об’єктах – ГУР

Росія планує частіше атакувати українську логістику та об’єкти, які необхідні для успішних бойових дій Сил оборони. Повідомив заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю РБК-Україна.

Давайте візьмемо останні удари безпілотними літальними апаратами в ніч з 17 на 18 березня та в ніч з 21 на 22 березня. Потрапили в бази пально-мастильних матеріалів у Новомосковську, Житомирі і ще були влучання в Яворівському районі. Які основні цілі були? Система логістики наших військ і концентрація нашої техніки, що знаходиться в пунктах дислокації.

Деталі: За його словами, Кремлю так і не вдалося зруйнувати українську систему протягом зими. Тому, на його думку, окупанти планують переорієнтувати напрямки завдання ударів:

Це можуть бути і військові об'єкти, і концентрація військ, і система логістики наших угруповань.

Як наголосив представник ГУР, удари по нафтобазах свідчать, що окупанти будуть намагатися знищити ті критичні елементи інфраструктури, які  необхідні Україні для успішного ведення бойових дій. Енергетика також залишиться однією з цілей ворога.

Залишаться також об'єкти критичної інфраструктури, насамперед економічні – ті, які впливають на розвиток нашої держави. Це нафтопереробні підприємства, підприємства оборонно-промислового комплексу тощо.

Більше деталей: Скібіцький підкреслив, що ГУР аналізує, розвідку яких об’єктів проводить рф. Серед них, зокрема, є гідротехнічні споруди, мости через Дніпро, аеродроми та аеропорти, шляхи постачання озброєння та військової техніки, які йдуть із Заходу:

росія постійно здійснює розвідку цих об'єктів, в тому числі космічну.

Нагадаємо, що "Вагнер" у найближчі тижні може залишитися без більшості зеків-найманців.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next