На Львівщині відкрили новий ЦНАП

На Львівщині відкрили новий ЦНАП

Сьогодні, 31 березня, у Ралівській територіальній громаді відкрили сучасний центр надання адміністративних послуг, який обслуговуватиме понад 15 тисяч мешканців громади. Для проведення капітального ремонту приміщення виділили понад 3,5 мільйони гривень, з яких майже 1,5 млн грн – кошти обласного бюджету, повідомляє пресслужба ЛОДА.

На церемонію відкриття Центру завітала заступниця начальника управління - начальниця відділу з питань моніторингу якості послуг та розвитку цифрових інструментів для надавачів адміністративних послуг управління системного розвитку надання адміністративних послуг Міністерства цифрової трансформації України Марина Бобраніцька, яка подякувала команді обласної державної адміністрації та Ралівській громаді за відкриття сучасного ЦНАПу. Вона також зазначила, що наближення послуг до мешканців залишається пріоритетом Міністерства.

Міністерство цифрової трансформації ще кілька років тому розпочало процес відкриття належних ЦНАП в Україні, зокрема і на Львівщині. Сьогоднішнє відкриття ЦНАПу є результатом плідної роботи облдержадміністрації з місцевою громадою. Ми продовжуємо наближати послуги до всіх мешканців області. Наша ціль залишається незмінною - мати ЦНАП у кожній громаді, – наголосив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Кулепін.

Мешканці Ралівської ТГ зможуть отримати майже 200 адміністративних послуг у зручних та доступних умовах. Зокрема, це найбільш запитувані послуги з реєстрації місця проживання, реєстрації актів цивільного стану, реєстрації речових прав на нерухоме майно, послуги у сфері земельних відносин та архітектурно-будівельної діяльності, послуги Пенсійного фонду та інші. Разом з тим на базі старостинських округів громади утворено 6 віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАПів, де надаватимуть найбільш затребувані послуги.

Нагадаємо, На Львівщині ліквідували це два пам’ятники радянської доби

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Яка погода чекає на українців та Львівську область 19-го травня? Яка погода чекає на українців та Львівську область 19-го травня?
Яка погода буде 19-го числа у Львові та області. Що чекатиме усіх українців цього числа? Чи можна їхати на природу відпочивати?
На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео) На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео)
. Водій вказав в декларації, що перевозить лише особисті речі та гуманітарну допомогу.
Loading...
Load next