Укренерго скасувало обмеження споживання електрики у трьох областях

Укренерго скасувало обмеження споживання електрики у трьох областях

Національна енергетична компанія «Укренерго» зняла всі обмеження споживання електроенергії, введені в Київській, Житомирській і Харківській областях у зв'язку із пошкодженням обладнання під час масованої ракетної атаки росіян. Про це Укренерго повідомляє в Телеграмі.

Ремонтні бригади НЕК «Укренерго» завершили аварійно-відновлювальні роботи на енергооб’єктах центрального регіону. Щиро дякуємо нашим литовським колегам за надану допомогу, — зазначили в компанії.

За даними Укренерго, в інших регіонах країни обмежень, які б призводили до необхідності обмеження споживання, також немає.

Нагадаємо, Названо чотири компоненти підготовки до наступної зими - голова Укренерго

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Болгарія внесла Україну до "червоної" зони Болгарія внесла Україну до "червоної" зони
Міністерство охорони здоров'я Болгарії віднесло Україну до "червоної" зони, а відтак закрило в'їзд на територію країни українських громадян.
Митна служба відсторонила від роботи 39 працівників внаслідок запроваджених санкцій РНБО Митна служба відсторонила від роботи 39 працівників внаслідок запроваджених санкцій РНБО
Внаслідок прийнятого Радою національної безпеки та оборони других санкцій проти українських контрабандистів від виконання службових обов'язків Державна митна служба відсторонила ще 39 своїх працівників.
Loading...
Load next