Польща змінила правила ввозу домашніх тварин з України

Польща змінила правила ввозу домашніх тварин з України

Для українців відтепер діятимуть загальні умови, які чинні на території Євросоюзу.

Про це повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у Telegram.

Раніше українці, які подорожували до Польщі, могли перетнути кордон зі своїми улюбленцями за спрощеними умовами. Дозволялося перевозити собак, котів і тхорів із мінімальним пакетом документів. Потрібні були лише наявність чипа, щеплення проти сказу, а також ветеринарного паспорта європейського зразка.

Однак нещодавно країна скасувала це правило. Відтепер для наших громадян діятимуть загальні умови ввезення тварин, які чинні на території ЄС.

До переліченого вище списку документів на тварину додалися сертифікат здоров’я та письмова декларація, яка підтвердить, що ввезення чотирилапого не є комерційним. А також результати тестування рівня антитіл проти сказу.

Нагадаємо, Родини військовополонених ініціюють запровадження військового омбудсмена

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву Плати, щоб виїхати: Білорусь робить платним перетин кордону в Україну, Польщу та Литву
З 1 червня цього року у Білорусі обласна рада депутатів Гомельської області, що межує з Україною, вирішила ввести місцевий збір за перетин кордону до України, Польщі та Литви. Зазначається, що такі нововведення пов'язані із поширенням COVID-19.
Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани Українські раби в Польщі: в яких умовах працюють наші заробітчани
Українські заробітчани, які приїхали в Польщу, щоб заробити грошей скаржаться на нелюдські умови праці та образливе поводження з боку польського роботодавця.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Loading...
Load next