«Укрпошта» створила 12 аудіолистівок - 14 історій сучасних героїв

«Укрпошта» створила 12 аудіолистівок - 14 історій сучасних героїв

«Укрпошта» створила аудіолистівки, на яких записані 14 історій сучасних героїв їхніми ж голосами, в рамках проєкту «Борітеся — вже поборюєте».  

На записах — історії бійців, волонтерів, музикантів, журналістів та працівників критичної інфраструктури, повідомляє «Укрпошта».

На листівках є QR-коди, які приведуть з зображення до аудіоісторії героя чи героїні. Серед них — командир полку «Азов» Денис «Редіс» Прокопенко, волонтерка Тата Кеплер, бійчиня Катерина «Пташка» Поліщук, блогер Ігор Лаченков, військовий Олександр Будько з позивним «Терен», пілот-винищувач Вадим Ворошилов «Karaya» та інші. 

Також ви почуєте голоси людей, які рятують життя, відновлюють електромережі та дорожній рух, надають поштові та перевізні послуги-  додали в «Укрпошті». 

Для створення листівок «Укрпошти» запросили 12 ілюстраторів — кожен з них відтворив у власному стилі візуальні образи людей та історій. Наприклад, листівку з Денисом Прокопенком намалювала та озвучила його дружина Катерина.

Придбати «Листівки Героїв» можна в центральних відділеннях «Укрпошти» та онлайн. Вартість однієї листівки — 40 грн. Весь прибуток компанія передасть на дрони для Збройних сил України.

Нагадаємо, Британська розвідка підтвердила нові успіхи ЗСУ під Бахмутом

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next