Канада надасть $36 мільйонів на допомогу затопленим регіонам України

Канада надасть $36 мільйонів на допомогу затопленим регіонам України

Канада направить 47,5 млн канадських дол. (понад 36 млн дол. США) на допомогу жителям українських регіонів, затоплених внаслідок руйнації російськими військами греблі Каховської ГЕС.

Про це повідомили в офісі прем’єр-міністра Канади.

Руйнація греблі у Новій Каховці ще раз демонструє неймовірну ціну, яку цивільні платять за російське вторгнення. Канада виділяє ще 10 млн дол для негайного реагування на цю катастрофу й перенаправляє 37,5 млн з раніше виділених Україні грошей для підтримки організацій, які допомагають мешканцям затоплених регіонів, - йдеться повідомленні.

Зазначається, що Канада також “налаштована надати додаткові ресурси для відбудови після затоплення”.

Нагадаємо, Шольц анонсував розмову з путіном

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Українські солдати були для нас ангелами": канадські журналісти про евакуацію в Афганістані (відео) "Українські солдати були для нас ангелами": канадські журналісти про евакуацію в Афганістані (відео)
Український спецназ врятував у Кабулі афганців з Канади. Військові вийшли з аеропорту Кабула до самого міста, щоб супроводжувати мікроавтобуси з людьми.
Відому афганську режисерку евакуювали з Афганістану до України Відому афганську режисерку евакуювали з Афганістану до України
Сахра Карімі 2019 року стала першою жінкою на посаді директора АфганФільму.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next