Рада змінила дати трьох свят – Різдва, Дня Української Державності, Дня захисників і захисниць

Рада змінила дати трьох свят – Різдва, Дня Української Державності, Дня захисників і захисниць

Верховна Рада змінила дати трьох свят – Різдва Христового, Дня Української Державності, Дня захисників і захисниць України.

Про це повідомив депутат Ярослав Железняк.

За його словами, ухвалення закону "Про внесення змін до статті 73 Кодексу законів про працю України" (законопроєкт № 9431) підтримав 241 депутат.

Відтепер Різдво Христове офіційно відзначатиметься в Україні 25 грудня, а не 7 січня, День Української Державності – 15 липня, а не 28 липня, День захисників і захисниць України – 1 жовтня, а не 14 жовтня.

Відповідні зміни вносяться до статті 73 Кодексу законів про працю України.

Нагадаємо, У Польщі затримали юнака, який планував теракт з використанням пояса шахіда

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Заборона поліетиленових пакетів в Україні: коли почне діяти закон (відео) Заборона поліетиленових пакетів в Україні: коли почне діяти закон (відео)
Верховна Рада ухвалила законопроєкт про заборону розповсюдження пластикових пакетів. Стосуватиметься це тонких, ультратонких та одноразових упакувань.
Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет Верховна Рада планує заборонити в Україні рекламу електронних сигарет
Верховна рада схвалила законопроєкт №4212 про зміни до статті 22 закону "Про рекламу". Зокрема згідно із цим законопроєктом в Україні реклама електронних сигарет, рідин до них та тютюнових виробів для електричного нагрівання буде забороненою.
Кладовища без пластику: чим шкідливі штучні квіти і чому їх забороняють в Україні (відео) Кладовища без пластику: чим шкідливі штучні квіти і чому їх забороняють в Україні (відео)
Екологи й духовенство просять вірян відмовитися від штучних квітів. Та й вартість пластикових оберемків майже не відрізняється від живих букетів.
Loading...
Load next