В Україні запустили в продаж марки, присвячені СБУ

В Україні запустили в продаж марки, присвячені СБУ

З сьогоднішнього дня в Україні стартував продаж марок та супутніх товарів «Служба Безпеки України». Це фінальний випуск великої серії «Сили Безпеки та Оборони України».

Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Як обіцяли, запустили у продаж у наших відділеннях та онлайн фінальну марку в серії «Сили Безпеки та Оборони України» – «Служба Безпеки України». Усі світлини із погашення по всій країні після обіду, – написав він.

«Служба Безпеки України» – це фінальний випуск марок у серії «Сили Безпеки та Оборони України». У серії були всі роди військ ЗСУ, Нацгвардія, поліція, прикордонники та ГУР.

Автор поштового випуску – заслужений художник України Олександр Охапкін. Тираж марки – 1 075 000.

Нагадаємо, На виробництво дронів в Україні виділено 40 мільярдів – Шмигаль

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список" Пропагує насильство та наркотики: в СБУ пояснили чому Моргенштерн потрапив у "чорний список"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, через пропаганду насилля і наркотиків.
Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку" Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС
Служба безпеки України викрила і затримала колишнього співробітника так званої «спецслужби» терористів «МДБ ЛНР», який мав можливість передавати закриту інформацію представникам терористів.
Loading...
Load next