В Україні внаслідок збройної агресії росії загинуло 499 дітей

В Україні внаслідок збройної агресії росії загинуло 499 дітей

Внаслідок повномасштабного вторгнення рф до України постраждало понад 1500 дітей.

Ці дані оприлюднено станом на 7 серпня 2023 року, повідомляють ювенальні прокурори України.

499 дітей загинули в Україні внаслідок збройної агресії рф. Більше ніж 1589 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії рф та понад 1090 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Ці цифри не остаточні. Поки, що триває робота з встановлення остаточних даних з місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 483, Харківській - 298, Київській - 129, Херсонській - 117, Запорізькій - 97, Миколаївській - 95, Дніпропетровській - 94, Чернігівській - 71, Луганській - 67.

Нагадаємо, Уряд оприлюднив зарплату Прем’єр-міністра України та його заступників

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next