В Одесі офіційно відкрили для купання пляжі

В Одесі офіційно відкрили для купання пляжі

Перші шість пляжів офіційно відкрили для купання та оздоровлення в Одесі.

Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Підписали спільний з Командувачем оперативним стратегічним угрупованням військ «Одеса» Едуардом Москальовим наказ про доступ людей до моря, - написав Кіпер.

За його словами, для оздоровлення та відпочинку вже відкриті пляжі «Калетон», «Ікра», «Чайка», інклюзивний пляж та два муніципальні пляжі (район 14 Фонтану та 10 Фонтану).

Кіпер додав, що в міру проходження перевірок список з часом доповнюватиметься.

Людям дозволено перебувати на пляжах із 08:00 до 20:00.

Нагадаємо, НАБУ шукає детективів у 4 областях України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Теги: 
Читайте також
Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради
Миколаївські депутати повинні були скасувати це рішення ще два роки тому, однак так і не зробили цього. Через це мовне питання довелось вирішити лише після ухвали суду.
Придбаний у Британії криголам James Clark Ross вже прямує у порт Одеси (відео) Придбаний у Британії криголам James Clark Ross вже прямує у порт Одеси (відео)
Це перший криголам, який за роки Незалежності з'явився "на озброєнні" в українських полярників. Оскільки останні 20 років в України не було власного криголаму для антарктичних досліджень, що значно обмежувало роботу полярників.
Loading...
Load next