Укрзалізниця тепер працюватиме у Польщі

Укрзалізниця тепер працюватиме у Польщі

Дочірні компанії в сусідній країні отримала назву Ukrainian Railways Cargo Poland. Вони розпочали свою роботу у Польщі 9 серпня. Головна мета відкриття філії Укрзалізниці в ЄС – координація роботи вантажовласників з іноземними залізницями українських.

Про це повідомили в Укрзалізниці.

Також ми хочемо розробити та впровадити нові продукти, які пропонуємо надавати ринку, а саме: комплексні послуги з перевезення вантажів door to door до Європейського союзу і зворотно, – розповіли представники компанії.

Укрзалізниця буде оперувати вагонами на коліях габариту 1435 міліметрів. Наразі у розпорядженні компанії небагато таких вагонів, ними наразі оперують по румунській залізниці. Найближчим часом планують розширення та урізноманітнення парку. Зокрема, йдеться про закупівлю фітингових платформ, якими будуть оперувати на території ЄС.

Нагадаємо, З Молдови виїхала частина дипломатів та співробітників посольства рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео) "Новорічна черга": на українсько-польському кордоні утворилися жахливі пробки (відео)
Українські заробітчани повертаються додому із Європи на новорічні свята. Через це на кордоні з'явилися кілометрові черги.
Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень Укрзалізниця з 1 червня запускає потяг у Європу, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень
Вже з 1 червня почне курсувати потяг, який з’єднає Київ, Будапешт і Відень. Зокрема відновити міжнародне залізничне сполучення дозволила стабілізація ситуації з коронавірусом.
Loading...
Load next