Мешканець Чернігівщини катував співмешканку і двох її малолітніх дітей

Мешканець Чернігівщини катував співмешканку і двох її малолітніх дітей

Мешканцю Коропської ОТГ Новгород-Сіверського району повідомлено про підозру у катуванні та незаконному позбавленні волі, вчиненому щодо малолітнього, двох чи більше осіб.

Про це повідомили Офісі Генпрокурора.

Чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, дізнався, що діти нарвали без дозволу у сусіда фруктів. Він вчинив сварку і почав бити співмешканку та її 12-річного сина і 11-річну дочку. Протягом п’яти днів він систематично катував жінку і дітей, не випускаючи з будинку.

Завдаючи потерпілим фізичних і моральних страждань, підозрюваний нібито «виховував» дітей, демонструючи їм покарання за вчинення проступків. Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, У Литві закривають два пункти пропуску з білоруссю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Одному зі службовців "Укрексімбанку" вручили підозру щодо нападу на журналістів "Схем" Одному зі службовців "Укрексімбанку" вручили підозру щодо нападу на журналістів "Схем"
Також правоохоронці встановлюють місцеперебування ще одного службовця банку, відносно якої також склали повідомлення про підозру.
Напад на журналістів у кабінеті Мецгера: відстороненому голові "Укрексімбанку" вручили нову підозру (відео) Напад на журналістів у кабінеті Мецгера: відстороненому голові "Укрексімбанку" вручили нову підозру (відео)
Тепер Мецгеру загрожує штраф до 8,5 тисячі гривень, або до 5 років тюрми, чи позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
Loading...
Load next