У Дніпрі злочинна група утримувала у рабстві 25 чоловік

У Дніпрі злочинна група утримувала у рабстві 25 чоловік

Серед жертв більшість людей у вразливому становищі. Чоловікам обіцяли гідну роботу та проживання, а натомість фігуранти запроторили їх до псевдо «реабілітаційних центрів».

Про це повідомили у ГУНП в Дніпропетровській області.

Злочинна група складалася з 4 вихідців Донецької області. Скориставшись вразливим становищем та довірою, вони змусили потерпілих тяжко та безоплатно працювати, закривши їх у «реабілітаційних центрах».

Під час слідчих заходів правоохоронці вилучили речі, що підтверджують діяльність злочинної групи. З «трудових таборів» поліцейські звільнили 25 громадян. З ними проводяться слідчі заходи. Одному із учасників схеми  вже повідомили про підозру за частиною 2 статті 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб.

Нагадаємо, Росіяни обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Дніпропетровщині суд позбавив російську мову статусу регіональної На Дніпропетровщині суд позбавив російську мову статусу регіональної
Суд відмінив статус російської мови як регіональної в Дніпропетровській області. Оскільки це суперечить чинному закону України.
Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео) Деталі вибуху автомобіля у Дніпрі: у загиблих могли бути романтичні стосунки (відео)
У Дніпрі 15 вересня посеред вулиці вибухнула машина. Загинули дві людини – речниця ДСНС Дніпропетровської області Дарина Гречищева та інструктор долікарської допомоги Олексій Кавлак.
Loading...
Load next