У МОН підписали наказ про догану ще одному ректору

У МОН підписали наказ про догану ще одному ректору

Догану отримав очільник Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського Валерій Бортняк.

Про це повідомили в МОН.

У відомстві зазначають, що ректор Таврійського університету порушив законодавство про освіту і вимоги контракту.

Як і у разі з доганою ректору НАУ, його щорічний звіт не містив інформацію про рівень досягнення цільових показників діяльності закладу, визначених контрактом. У ректора Бортняка також виявлено суттєве невиконання низки обов'язкових цільових показників, які стосуються розвитку матеріального забезпечення закладу, наукової роботи співробітників, участі в міжнародних проєктах тощо, – зазначили в МОН.

Також у міністерстві порадили усім ректорам звернути увагу на дотримання вимог законодавства, адже якщо очільник ЗВО отримає повторну догану, його звільнять з посади.

Нагадаємо, На виплати ВПО у серпні вже спрямовано понад 5,7 млрд гривень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік У МОН заявили, що українські школи самостійно вирішуватимуть, коли завершувати навчальний рік
Школи можуть продовжити навчальний рік у червні через карантин, однак адміністрації українських шкіл будуть самостійно вирішувати коли завершувати навчальний рік для учнів.
У школах можуть запровадити обов'язкові курси медіаграмотності, – Ткаченко У школах можуть запровадити обов'язкові курси медіаграмотності, – Ткаченко
Міністерство культури і інформаційної політики планує ввести у школах обов'язкові курси медіаграмотності.
Loading...
Load next