Водії екстремали можуть збідніти: нові штрафи

Водії екстремали можуть збідніти: нові штрафи
Нардепам набридли дрифтери. Боротися з водіями-хизувальниками хочуть штрафами

Депутати Верховної Ради радять гучним водіям  готувати гаманці. Народні обранці хочуть карати гривнею тих, хто любить їздити без глушників та дрифтерів. Щоправда штрафної системи ще не існує, вона лише є як законопроект. 

Вереск гальм, нестерпні децибели двигунів та несамовитий рик мотоциклів. Львів’янин Олександр щоночі просинається від гучних розваг дрифтерів. Чоловік зізнається. Якщо раніше звуки нічних перегонів лише дратували, то тепер  - під час війни – ще й неабияк лякають.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину За три місяці в Україні зафіксували понад 300 тисяч порушень умов карантину
Від початку 2021 року в Україні зафіксували 302 тисячі порушень карантинних обмежень. 87% або 263 тисячі з них — це штрафи за невдягнені маски або респіратори в громадських місцях.
Loading...
Load next