В Іспанії через можливість сильних опадів влада закрила залізничне сполучення

В Іспанії через можливість сильних опадів влада закрила залізничне сполучення

У центральній частині Іспанії синоптики прогнозують сильні дощі, у зв’язку з цим влада закрила залізничне сполучення і закликала жителів не виходити на вулиці.

Про це повідомляє AP.

Метеорологічна служба в Іспанії оголосила попередження про сильні зливи в Мадриді та прилеглих районах. Відомо, що залізничне сполучення між Мадридом і східним прибережжям Валенсії та іншими лініями призупинено.

Представник мадридської служби з надзвичайних ситуацій заявив, що місто активувало протоколи підготовки до повені. Жителям Мадрида текстові повідомлення з інструкціями залишатися вдома і уникати використання автомобілів.

Мер Мадрида Хосе Луїс Мартінес-Алмейда закликав людей не виходити на вулиці, щоб допомогти аварійним бригадам працювати швидше під час того, що, за його словами, очікується як "виняткова і справді рідкісна ситуація з точки зору опадів".

Відомо, що прогнозують рекорд з кількості опадів у Мадриді, який тримався з 1972 року, швидше за все, буде побитий. Також було перенесено домашній матч "Атлетіко Мадрид" з "Севільєю", взявши до уваги попередження метеорологічної служби та рекомендацію влади Мадрида.

Нагадаємо, На півночі Туреччини затопило місто на узбережжі Чорного моря

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів "Укрзалізниця" розпочинає наймасштабніше за 30 років оновлення поїздів
Укрзалізниця оголосила тендер на закупівлю 80 нових поїздів приміського та регіонального сполучення. Загальна сума тендеру складає понад 31 мільярд гривень.
"Нравіца не нравіца терпі": істерики від губернатора калінінградської області рф через припинення транзиту підсанкційних товарів (відео) "Нравіца не нравіца терпі": істерики від губернатора калінінградської області рф через припинення транзиту підсанкційних товарів (відео)
Товари й вантажі, які потрапили під санкції, не можуть перевозитися територією Євросоюзу.
У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото) У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.
Loading...
Load next