Організаторів колл-центру підозрюють у викраденні 19-річного хлопця ‒ Київська прокуратура

Організаторів колл-центру підозрюють у викраденні 19-річного хлопця ‒ Київська прокуратура

Правоохоронці затримали двох зловмисників, які викрали та незаконно утримували проти волі 19-річного хлопця. Відомо, що хлопця били та здійснили постріл в ногу з пневматичної зброї.

 Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Працівники ОГП отримали дзвінок від чоловіка, який стверджував, що його молодшого брата незаконно викрали та позбавили волі двоє чоловіків у Голосіївському районі столиці.

Як з’ясувалося, напередодні викрадення 19-річний потерпілий займався пошуком роботи та зустрічався з роботодавцями, яких знайшов за оголошенням. Останні запропонували йому місце оператора у колл-центрі, розказали про умови роботи, ‒ зазначили в прокуратурі. 

Хлопцю не сподобався вид діяльності, яким займались зловмисники та він відмовився від роботи в них. Через деякий час так звані "роботодавці" зробили ще одну зустріч з потерпілим. Тоді двоє чоловіків насильно посадили хлопця в автівку та відвезли до орендованої квартири.

Вони психологічно знущались з нього, били та здійснили постріл в ногу з пневматичної зброї. Через неуважність злочинців, жертва змогла втекти та поскаржитись родичам, що з ним зробили. Далі правоохоронці здійснили обшуки в помешканнях, де перебували бандити. Усі речові докази підтверджують, що хлопець казав правду.

Тепер затриманим 1998 та 2002 р. н. повідомлено про підозру. Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Їм загрожує 2 ст. 146 КК України, де санкції передбачають позбавлення волі до 5 років.

Нагадаємо, У Львові створять надкластерну лікарню: що це означає?

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео) "Радянські" інсталяції та "сцена на могилах": чергові казуси до Дня Незалежності (відео)
Обговорення щодо радянських інсталяцій у Києві на Алеї Героїв Небесної Сотні досі не вщухають. Люди обурені встановленням совкових пам’яток на такому історичному місці, вважаючи це геть недоречним. Та не лише цим запам’ятається підготовка до Дня Незалежності, черговий факап від організаторів – встановлення сцени на братських могилах на території Маріїнського парку. У обох інцидентах обвинувачують міську владу Києва.
Танцюрист співачки Дорофєєвої вийшов із коми після жахливого побиття (відео) Танцюрист співачки Дорофєєвої вийшов із коми після жахливого побиття (відео)
Танцюрист Євген Гончаренко вийшов з коми на 16 день після побиття. Наразі лікування триває.
Loading...
Load next