В Італійській провінції Флоренція стався землетрус магнітудою 4,8

В Італійській провінції Флоренція стався землетрус магнітудою 4,8

Зранку у понеділок, 18 вересня, в Італії стався землетрус магнітудою 4,8 бала в муніципалітеті Марраді, що у провінції Флоренція.

Про це повідомляє ANSA з посиланням на дані Національного інституту геофізики і вулканології.

Епіцентр землетрусу знаходився за 3 км на південний захід від Марраді. За даними Інституту, за землетрусом сталось понад 55 афтершоків.

Інформації про постраждалих внаслідок землетрусу наразі немає. Однак налякані жителі Марраді вибігли на вулиці, злякавшись підземних поштовхів.

У Марраді та інших містах провінції вирішили закрити школи як запобіжний захід.

Влада муніципалітету Тредоціо повідомляє про велику кількість пошкоджених внаслідок землетрусу будівель. Також було вирішено евакуювати місцевий будинок для літніх людей.

Як зазначається, у цьому регіоні Італії є високий ризик землетрусів.

Нагадаємо, Кабмін звільнив всіх заступників міністра оборони

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому" Ним зацікавився Моурінью: нападник збірної України Яремчук може перейти в італьйську "Рому"
Гравцем бельгійського "Гента" та збірної України Романом Яремчуком італійський футбольний клуб з Риму та його тренер Жозе Моурінью.
В італійському селищі вакцинували 104% населення - The Guardian В італійському селищі вакцинували 104% населення - The Guardian
Палаццо Адріано — італійське селище з населенням 2100 осіб, де середній вік людей понад 60 років. Якщо Covid-19 пошириться серед цих груп населення, ці села ризикують зникнути.
Loading...
Load next