В Україні створять 10 тисяч нових робочих місць

В Україні створять 10 тисяч нових робочих місць

В Україні завдяки державній грантовій програмі "Власна справа" з'явиться додатково ще 10 тисяч робочих місць. Саме стільки українців забезпечать роботою її переможці.

Про це повідомила заступниця голови Міністерства економіки Тетяна Бережна.

У 2023 році вже понад 1 млрд гривень отримали переможці відповідної програми, яка передбачає надання грантів на відкриття та розвиток власного бізнесу. Йдеться про понад 4,35 тисячі переможців. Всі вони за умовами програми мають спільно створити 10 тисяч робочих місць.

Відомо, що найбільше робочих місць запропонують українцям у таких областях:

  • Львівщина;
  • Рівненщина;
  • Київщина;
  • Вінниччина;
  • Київ.

Саме з вищеперелічених регіонів було найбільше переможців, які отримали гранти на бізнес. Найбільш популярні сфери, на розвиток яких виділили кошти:

  • сфера оптової та роздрібної торгівлі;
  • ремонт автотранспортних засобів;
  • тимчасове розміщення та організація харчування;
  • сфера переробної промисловості.

Нагадаємо, У Молдові затримали 11 українців-нелегалів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Програма підтримки бізнесу під час війни (відео) Програма підтримки бізнесу під час війни (відео)
Вона зможе охопити орієнтовно 250 компаній. Завдяки їй вдасться додатково створити понад 2500 робочих місць.
Кредит на покупку Sky Mall горлівському бізнесмену: Мецгер прокоментував скандальне розслідування (відео) Кредит на покупку Sky Mall горлівському бізнесмену: Мецгер прокоментував скандальне розслідування (відео)
Державний "Укрексімбанк", головою якого був Євген Мецгер, видав 60 мільйонів доларів кредиту фірмам бізнесмена, чия компанія веде діяльність на окупованій частині Донеччини.
$60 млн на покупку ТРЦ Sky Mall: журналісти опублікували скандальне розслідування в "Укрексімбанку" (відео) $60 млн на покупку ТРЦ Sky Mall: журналісти опублікували скандальне розслідування в "Укрексімбанку" (відео)
Під час інтерв'ю сам Євген Мецгер заперечував інформацію, запевняючи, що "Укрексімбанк" не видавав кредит компаніям "Оптова мережа 2011" та "Славіан", а також що у компаній-позичальників банку немає власників, які б сплачували податки "ДНР".
Loading...
Load next