У Чорногорії українцю ампутували ногу через ДТП

У Чорногорії українцю ампутували ногу через ДТП

На трасі Цетіне ‒ Будва автобус упав у прірву, серед постраждалих є українці, одному ампутували ліву кінцівку. В автобусі було від 30 до 35 пасажирів. Загинули громадянин Великої Британії та дев'ятнадцятирічна дівчина з Чорногорії.

Про це повідомляє Pobjeda.

Постраждали 22 людини, троє пасажирів дивом уціліли. У дуже важкому стані перебуває 33-річний громадянин України. Йому довелося ампутувати ліву ногу. Медичний директор Клінічного центру Чорногорії Зоран Терзич заявив, що життя потерпілого перебуває в небезпеці.

Хворий, який перебуває в реанімації, надійшов із важкою контузійною травмою лівої кінцівки - з пораненням пахової ділянки і кінцевого відділу товстої кишки. Йому було проведено ампутацію лівої кінцівки та діагностично-оперативне лікування... Він перебував у важкому геморагічному шоці та отримав важкі травми. Усі заходи реанімації та інтенсивного лікування було проведено для того, щоб сьогодні вранці стан пацієнта був більш стабільним, але його життя, як і раніше, перебуває під загрозою, ‒ сказав лікар.

Відомо, що постраждали ще декілька громадян України, легкі травми отримали ще двоє громадян нашої країни.

Водій автобуса також потрапив до лікарні з важкими травмами. Офіційно його затримано, але поки що він перебуває в медичному закладі. Місцева поліція підозрює, що ДТП сталася через те, що водій із невідомої причини не впорався з керуванням автобусом і прорвавши захисну огорожу, приземлився в прірву глибиною близько 20 метрів.

Нагадаємо, «ЄОселя»: українці отримали іпотечних кредитів на 4,4 мільярди

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next