Польща має намір повернути контроль на кордоні зі Словаччиною

Польща має намір повернути контроль на кордоні зі Словаччиною

Польща має намір повернути контроль на кордоні зі Словаччиною через наплив мігрантів.

Про це заявив прем`єр-міністр Матеуш Моравецький, повідомляє Polsat News.

Я доручив міністру внутрішніх справ запровадити там контроль за тими автобусами, автобусами, автомобілями, автобусами, які підозрюються у перевезенні мігрантів, – зазначив він.

Речник польського уряду Пьотр Мюллер розповів, що рішення щодо посилення контролю на польсько-словацькому кордоні буде ухвалено найближчим часом.

У зв'язку з інформацією про те, що нелегальні мігранти в'їжджають до Польщі через Словаччину балканським маршрутом, ми близькі до прийняття рішення про посилення контролю на кордоні зі Словаччиною, – сказав він.

Речник уряду підкреслив, що хоча наразі йдеться про запровадження контролю на кордоні зі Словаччиною, в майбутньому такі ж заходи можуть бути застосовані і на кордоні з Німеччиною.

Той факт, що рішення ще не прийнято, речник уряду пояснив бажанням проконсультуватися з країнами, яких воно стосуватиметься. Однак він підкреслив, що остаточне рішення буде повністю суверенним.

Нагадаємо, У Дніпрі екскерівника військомату підозрюють у збагаченні на понад 8,8 млн грн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Допомагали незаконно перетнути кордон: у Польщі затримали трьох українців Допомагали незаконно перетнути кордон: у Польщі затримали трьох українців
Раніше Міністерство закордонних справ Польщі заявило, що через міграційну кризу вони можуть закрити нові пункти пропуску на кордоні з Білоруссю.
У День Незалежності над Києвом пролетить авіація НАТО У День Незалежності над Києвом пролетить авіація НАТО
Під час святкового параду до Дня Незалежності українці побачать КС-135 "Стратотанкер" ВПС США та Р-8 "Посейдон" ВМС.
Loading...
Load next