Поліція Латвії штрафуватиме за наклейки на автомобілях з написом "я русский"

Поліція Латвії штрафуватиме за наклейки на автомобілях з написом "я русский"

Поліція Латвії назвала неприпустимою практикою наклейки на автомобілі з "потенційно провокаційними написами російською мовою".

Про це повідомляє поліція Латвії.

Таким чином правоохоронці відреагували на опубліковану в соцмережі Х фотографію машини з латвійським номером та написом "Я - русская". У відомстві заявили, що зважаючи на війну в Україні, такі наклейки можуть бути сприйняті як схвалення військової агресії або підтримка військових злочинів рф.

Латвійські поліцейські пообіцяли, що при виявленні таких наклейок вимагатимуть від автовласників негайно прибрати їх та пояснити мету розміщення написів. Також автомобілістів можуть штрафувати за пропаганду військової агресії.

Нагадаємо, Україна отримає від Австрії €2 мільйони на розмінування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next