Мінсоцполітики відреагувало на рекомендацію США підвищити тарифи на газ та світло в Україні

Мінсоцполітики відреагувало на рекомендацію США підвищити тарифи на газ та світло в Україні

У Міністерстві соціальної політики заявили про готовність впровадити рекомендацію США щодо підвищення тарифів на газ та елетроенергію.

Про це повідомила міністерка соцполітики Оксана Жолнович в ефірі телемарафону.

Вона пояснила, що під "лібералізацією тарифів на газ та електроенергію" мається на увазі дати можливість підвищувати тарифи і водночас балансувати зростання цін субсидією. Це стосується категорії українців, які не зможуть платити за підвищеними цінами.

Ми до цього готові. Ми вже розробили цифровий режим. Це дозволить нам в автоматичному режимі тим, хто має право на субсидію, повідомити про це проактивно. У бюджеті на 2024 рік передбачили 50 млрд грн на субсидії, - наголосила Жолнович.

Нагадаємо, Для розмінування України знадобиться понад $37 мільярдів - Шмигаль

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії Данілов заявив, що українська армія зразка 2014 і 2021 років – це абсолютно різні армії
Росія хоче спровокувати Україну та її міжнародних партнерів на агресію. Однак, український політик та секретар РНБО заявив, що українська армія готова дати відсіч російській агресії.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом" Австрійська газета назвала війну в Україні "громадянським конфліктом"
Австрійська газета "Der Standardat" в одному зі своїх матеріалів використала російську пропаганду й назвала війну в Україні "громадянським конфліктом".
Loading...
Load next