єПідтримка: допомогу безпідставно отримали 60 тисяч українців

єПідтримка: допомогу безпідставно отримали 60 тисяч українців

Допомогу у розмірі 6 500 тис. грн в межах програми єПідтримка безпідставно отримали 60 тис. українців. Загальна сума неправомірно виплаченої допомоги становила 390 млн грн.

Про це повідомляє Опендатабот з посиланням на дані Міністерства економіки України.

З 30,9 млрд грн, які держава виплатила під час повномасштабної війни за програмою єПідтримка, 390 млн грн було виплачено неправомірно. Загалом 60 тис. українців отримали по 6,5 тис. грн, не маючи на це підстав, - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що майже чверть таких отримувачів — 14,5 тис. працівників бюджетної сфери — вже повернули кошти до державного бюджету.

За інформацією Міністерства економіки, станом на початок вересня 2023 року за програмою єПідтримка допомогу у розмірі 6 500 грн отримали понад 4,7 млн українців, які втратили доходи під час війни.

Нагадаємо, Палата представників США проголосувала за виділення $300 млн Україні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україну прибув перший вантаж безпекової допомоги від США (фото) В Україну прибув перший вантаж безпекової допомоги від США (фото)
Про цю допомогу було домовлено під час робочого візиту президента Володимира Зеленського до Вашингтону. Це лише частина допомоги, яка включає $250 млн по лінії Пентагону і ще додатково $60 млн по лінії Державного департаменту.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next