Мешканець Запоріжжя побив до смерті матір

Мешканець Запоріжжя побив до смерті матір

У Запоріжжі в медичному закладі померла жінка з тяжкою травмою голови. Поліція встановила, що пенсіонерку побив і залишив у безпорадному стані син.  

Про це повідомляє Нацполіцію. 

Поліція отримала інформацію з медичного закладу про госпіталізацію 75-річної мешканки Хортицького району з травмою голови. Жінка проживала разом з 49-річним сином. Чоловік зловживав алкоголем та вже потрапляв до поліції через домашнє насильство щодо співмешканки. 

Відомо, що п’яний чоловік посварився з матір’ю, вдарив її по голові і залишив у безпорадному стані. Лише через три дні він помітив, що жінка не приходить до тями та  викликав “швидку”. Постраждалу госпіталізували у важкому стані.

Жінка померла від отриманих травм у лікарні. Фігуранту провадження оголосили підозру в умисному нанесення тяжких тілесних ушкоджень. 

Нагадаємо, Rheinmetall отримала велике замовлення на постачання боєприпасів для України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті Адвокат загиблого мера Кривого Рогу розповів нові деталі його смерті
Стали відомі нові подробиці щодо справи трагічної смерті глави Кривого Рогу Костянтина Павлова.
У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото) У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.
Loading...
Load next