У Карпатах під час спуску з гори загинув турист – ДСНС

У Карпатах під час спуску з гори загинув турист – ДСНС

Під час спуску з гори Говерла в Карпатах заблукало двоє людей.

Про це повідомляє ДСНС в Івано-Франківській області.

У відомстві кажуть, що рятувальники допомогли одному з них, а іншого знайшли без ознак життя. Відомо, що Служба порятунку отримала повідомлення про те, що під час спуску по зеленому маршруту з гори Говерла двоє туристів заблукали та потребують допомоги.

Рятувальники пошуково-рятувального відділення «Ворохта-2» та посту «Заросляк» вирушили для проведення пошуково-рятувальних робіт. Одного із заблукалих туристів на Говерлі знайшли між синім та зеленим маршрутом, його рятувальники супроводили до бази «Заросляк».

Згодом між Говерлівським водоспадом та синім маршрутом знайшли другого туриста без ознак життя. Рятувальники проводили реанімаційні заходи, проте безуспішно. Рятувальники транспортували тіло загиблого до підніжжя гори та передали працівникам поліції, – розповіли в ДСНС.

Нагадаємо, Цьогоріч житло отримає 2400 родин ветеранів - Лапутіна

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото) Рятувальники знайшли п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах (фото)
Прикарпатським рятувальникам вдалось відшукати п'ятьох туристів, які заблукали у Карпатах. Зокрема з п'ятьох заблукалих четверо було неповнолітніми.
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next