В Афганістані стався потужний землетрус магнітудою 6,3: є загиблі

В Афганістані стався потужний землетрус магнітудою 6,3: є загиблі

На заході Афганістану стався потужний землетрус магнітудою 6,3. Наразі відомо про одного загиблого та близько 150 поранених людей.

Про це повідомляє Bloomberg.

Епіцентр землетрусу магнітудою 6,3 був приблизно на відстані 34 км від міста Герата, на заході Афганістану, на глибині 8 км.

Мохаммад Захір Нурзай, голова групи екстреної допомоги в провінції Герат повідомив, що наразі відомо про одну загиблу людину та близько 150 поранених. Він додав, що кількість постраждалих може зрости, оскільки служби ще не дістались до всіх постраждалих від землетрусу районів.

Нагадаємо, Сапери МВС виявили понад 700 тисяч вибухонебезпечних предметів (ВІДЕО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Кабулі пролунали вибухи: Зеленський відреагував на теракт та закликав засудити його (відео) У Кабулі пролунали вибухи: Зеленський відреагував на теракт та закликав засудити його (відео)
Декілька вибухів у Кабулі влаштували терористи-смертники. Терористичне угрупування "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність.
Внаслідок вибуху у столиці Афганістану загинув журналіст, ще четверо людей отримали поранення Внаслідок вибуху у столиці Афганістану загинув журналіст, ще четверо людей отримали поранення
В результаті вибуху загинув Хамід Сейгані, відомий афганський журналіст, який раніше працював на телевізійну мережу Ariana.
Loading...
Load next