На Одещині прикордонники затримали двох чоловіків, які намагались незаконно потрапити за кордон (ВІДЕО)

На Одещині прикордонники затримали двох чоловіків, які намагались незаконно потрапити за кордон (ВІДЕО)

Прикордонники Подільського загону виявили та затримали двох громадян України, які мали намір незаконно потрапити за кордон.

Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Як з’ясувалося, мешканці Херсонської та Миколаївської областей, вирішили незаконно перетнути держрубіж з метою подальшого потрапляння до Молдови. Для цього через мережу Інтернет вони зв’язались з організаторами, які повідомляли, що їм необхідно робити. Ціна таких послуг 4500 $ США з кожного.

Для втілення своїх планів правопорушники доїхали до залізничної станції в Одеській області та пішки пройшли за вказаним маршрутом до одного з населених пунктів біля українсько-молдовського кордону. Однак за допомогою БПЛА з тепловізійною камерою прикордонники швидко виявили порушників, які рухалися в бік кордону.

Стосовно осіб, які намагалися незаконно потрапити за кордон, складено протоколи про вчинення ними адмінправопорушення, передбаченого ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Нагадаємо, Рівненська АЕС пройшла інспекцію МАГАТЕ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next