Завербував молоду жінку для зайняття проституцією за кордоном: поліція затримала чоловіка

Завербував молоду жінку для зайняття проституцією за кордоном: поліція затримала чоловіка

38-річний мешканець Одеси дізнався, що 22-річна дівчина, внаслідок збігу тяжких сімейних та матеріальних обставин, перебуває в уразливому стані та шукає роботу.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

Чоловік спочатку через листування в месенджері, а потім під час особистої зустрічі переконав її поїхати в іншу країну для працевлаштування в салоні, де вона мала б надавати інтимні послуги за гроші. Натомість пообіцяв безпеку, велику заробітну плату та порядних "клієнтів". Сам же правопорушник за вербування дівчини планував отримати 1000 доларів США.

За наявності достатніх доказів, слідчі під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєні злочину, передбаченому частиною 1 статті 149 Кримінального кодексу України, тобто вербування, вчинене з метою експлуатації, з використанням уразливого стану потерпілого для отримання його згоди на експлуатацію. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Згідно з законодавством, такі дії караються позбавленням волі на строк від 3 до 8 років. Слідство триває.

Нагадаємо, У Нідерландах шукають додаткові місця для розселення українських біженців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео) Кидали шашки та пускали сльозогінний газ: в Одесі на ЛГБТ-марші затримали 51 особу (відео)
Під час акції кілька кордонів поліції відмежували учасників від опонентів із числа представників "Традиції і порядку", відтак зіткнень із ЛГБТ-активістами не сталося.
У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб У жалобних заходах в Одесі взяло участь понад 3 тисячі осіб
Близько трьох тисяч людей взяли участь у заходах, які були присвячені сьомій річниці трагічних подій, що трапились 2 травня 2014 року. Тоді загинуло 48 осіб, а також понад 200 людей були поранені.
Loading...
Load next