На Полтавщині чоловік облив бензином жінку та підпалив

На Полтавщині чоловік облив бензином жінку та підпалив

До відділу Кременчуцького районного управління поліції надійшла інформація від громадян про отримання опіків мешканкою одного із сіл Глобинщини. Поліція розпочала досудове розслідування.

Про це повідомляє поліція Полтавщини.

Отримавши інформацію, на місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Правоохоронці встановили особу потерпілої. Нею виявилася місцева мешканка, 1975 року народження. Жінку з опіками тіла госпіталізованого до місцевої лікарні. За інформацією медиків, стан жінки середньої тяжкості.

Отримавши повідомлення про злочин, на місце події прибули поліцейські спільно з окружним прокурором. У ході проведення першочергових слідчих та оперативних заходів встановлено, що до злочину причетний родич потерпілої, 1996 року народження. За попередньою інформацією, чоловік, перебуваючи в стані сп’яніння, облив потерпілу бензином та підпалив. Наразі фігуранта затримано. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою, – заявили  у поліції.

Відомо, що розпочато досудове розслідування. Санкція статті передбачає від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, На виплати ВПО вже спрямували понад 5,6 мільярда

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку У Польщі затримали українця, який декілька місяців перебував у розшуку
23-річний громадянин України намагався вилетіти з Польщі, однак здійснити свій план йому не вдалось. Чоловіка затримала поліція, адже він декілька місяці в цій країні перебував у розшуку.
Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade
Фінансову піраміду Just2Trade в Україні організував росіянин. Завдяки шахрайській схемі злочинці продавали в інтернеті неіснуючі цінні папери.
Loading...
Load next