На Житомирщині п’яний чоловік поранив двох людей з травмату

На Житомирщині п’яний чоловік поранив двох людей з травмату

До відділу поліції надійшло повідомлення, що на одній із вулиць міста, поблизу кафе, невідомий здійснив кілька пострілів у бік людей. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Про це повідомляє поліція Житомирщини.

Правоохоронці попередньо встановили, що між 35-річним чоловіком та ще двома місцевими жителями, виник конфлікт. У ході з'ясування стосунків він здійснив кілька пострілів у бік супротивників, завдавши їм тілесні ушкодження.

Поліцейські затримали чоловіка. У нього вилучили травматичний пістолет та направили на експертне дослідження. Встановлено, що зброя перебуває у власності чоловіка та була зареєстрована у встановленому порядку.

За результатами медичного обстеження чоловік перебував у стані сп'яніння. Попередня правова кваліфікація події - ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Суд обрав для чоловіка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з чинним законодавством причетному може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення.

Нагадаємо, У гуртожитку в Полтаві виявили тіла 4 мешканців: поліція розпочала розслідування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото) Поліція Києва оштрафувала 50 закладів, які працювали попри локдаун (фото)
Столичні поліцейські влаштували рейд та перевірили 533 заклади Києва.
Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade Поліція викрила шахрайську фінансову піраміду Just2Trade
Фінансову піраміду Just2Trade в Україні організував росіянин. Завдяки шахрайській схемі злочинці продавали в інтернеті неіснуючі цінні папери.
Loading...
Load next