У Європі шторм "Кіран" забрав життя вже 14 людей

У Європі шторм "Кіран" забрав життя вже 14 людей

Потужний шторм "Кіран", який з минулого тижня шириться з півночі Європи, забрав життя щонайменше 14 людей і призвів до значних руйнувань та підтоплень.

Про це повідомляє АР.

Протягом дня "Кіран" продовжив рухатись на схід Європи, принісши негоду в Албанію. За повідомленням місцевої поліції, загинув водій, який не впорався з керуванням автомобіля, що з'їхав з дороги і врізався в бар'єр. Багато доріг в Албанії були затоплені, зокрема в столиці Тирані.

"Кіран" зачепив адріатичні береги Балкан, де спостерігались сильні хвилі й вітер, який виривав із корінням дерева і зривав дахи. Хорватії довелось зупинити пороми, що з'єднували її острови з узбережжям.

В італійській Тоскані під час шторму, що призвів до рекордного за сторіччя рівня опадів, загинули шестеро людей. Це зокрема 85-річний чоловік, якого знайшли на затопленому першому поверсі свого будинку, і 84-річна жінка, яка померла, намагаючись відкачати воду з помешкання. Ще трьох людей вважають зниклими безвісти.

Нагадаємо, Міноборони Литви планує витратити понад 3,1 млрд євро на поповнення військових запасів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео) У Маріуполі постраждалі від отруйної речовини перебувають у задовільному стані – міськрада (відео)
У Маріуполі окупанти використали проти військових та цивільних отруйну речовину невідомого походження.
Україна приєднається до Глобальної мережі COVID-сертифікатів: що це дає? (відео) Україна приєднається до Глобальної мережі COVID-сертифікатів: що це дає? (відео)
Для вакцинованих українців це означає одне — вільні та зручні подорожі в більше країн світу.
Loading...
Load next