На Рівненщині п'яний водій наїхав на 11-річну дівчинку та втік

На Рівненщині п'яний водій наїхав на 11-річну дівчинку та втік

На Рівненщині п'яний водій наїхав на 11-річну дівчинку та втік з місця ДТП. Поліцейські склали на порушника чотири адмінматеріали

Про це повідомили у поліції Рівненської області.

Повідомлення про автопригоду з малолітньою дитиною в селищі Зарічне надійшло до поліції 11 листопада. Водій автомобіля допустив наїзд на 11-річну дівчинку, яка їхала на електросамокаті в зустрічному напрямку. Кермувальник з місця події втік.

Внаслідок ДТП малолітня дитина отримала незначні травми. Поліцейські встановили причетного до автопригоди водія. Ним виявився місцевий житель. З’ясувалося, що із 2021 року чоловік позбавлений права керувати транспортними засобами.

За зовнішніми ознаками порушник мав ознаки алкогольного сп’яніння, втім від проходження огляду відмовився. На 28-річного водія правоохоронці склади адмінматеріали за ст. 124, ст. 122-4, ч. 1 ст. 130 та ч.4 ст. 126 КУпАП.

Нагадаємо, Умєров провів розмову з Міністром оборони Австралії: обговорили ключові потреби ЗСУ на зиму

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік Україна вимагає справедливості: громадянин Франції позбавив життя двох дівчат і втік
Україна вимагатиме, аби Франція видала для суду свого громадянина Рашида Амані, який є винуватцем ДТП на Львівщині. Внаслідок тогорічної ДТП під Бродами загинуло двоє неповнолітніх дівчаток.
Loading...
Load next