Студентам, які лишаються за кордоном, скасують стипендії - Міносвіти

Студентам, які лишаються за кордоном, скасують стипендії - Міносвіти

Стипендії для студентів, які навчаються за кордоном, будуть скасовані. Натомість для студентів, що навчаються в Україні стипендіальне забезпечення буде збільшено.

Про це повідомив заступник міністра освіти та науки України Михайло Винницький в етері телемарафону.

Він зазначив, що Президент України звернув увагу на те, скільки наразі є стипендіатів, які перебувають за кордоном. На його думку, стипендіальне забезпечення наразі є важливішим для студентів, які навчаються в Україні. Тому, імовірно, студентам, що лишаються за кордоном, стипендії будуть скасовані.

Питання стипендіального забезпечення їм буде перекрите, і в цьому випадку це означатиме, що у нас буде економія коштів, яка дозволить нам збільшити стипендії для тих, які є в Україні. Ми маємо допомогти студентам, які навчаються в Україні, які будують нашу країну разом з нами, щоб вони дійсно мали можливості вчитися, - наголосив заступник міністра.

За словами Винницького, економічна стипендія призначена для того, аби "допомогти отримати ті знання, які будуть потрібні для перемоги та для відбудови України після перемоги". 

Нагадаємо, Disney та ще кілька компаній припинять свою рекламу на платформі X після антисемітського твіту Маска

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові провели соціальну акцію у пам’ять загиблих студентів внаслідок російської агресії (відео) У Львові провели соціальну акцію у пам’ять загиблих студентів внаслідок російської агресії (відео)
На стендах, виставлених на площі Ринок, розмістили понад 40 дипломів студентів з усієї України, які загинули у боротьбі за незалежність нашої держави.
Loading...
Load next