На Дніпропетровщині облаштували лікарню під землею

На Дніпропетровщині облаштували лікарню під землею

У Дніпропетровській області в укритті однієї з лікарень облаштували операційну та палати для пацієнтів.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Справжня лікарня під землею. Є палати, кімната інтенсивної терапії, до якої проведено кисень. А ще – повноцінна операційна. У коридорах – зони відпочинку з мультимедіа. Напоготові запас води, медикаментів, продуктів. Проведений Wi-Fi, встановлені альтернативні джерела енергії, - написав він.

За словами Лисака, таке укриття однієї з клінік області почали облаштовувати ще на початку повномасштабного російського вторгнення. Частину робіт заклад виконав своїми силами. Далі підключився фонд ЮНІСЕФ.

Міжнародні партнери допомогли з ремонтом сховища. Вдячний закордонним друзям за підтримку. Лікарям – за ініціативу. Адже надійне сховище – це безпека пацієнтів та медиків. Можливість проводити невідкладні операції за будь-яких умов, - додав голова ОВА.

Нагадаємо, Агент ФСБ влаштувався до Нацполіції і шпигував за ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Сім’я потрапила під ракетний обстріл в Краматорську: мама втратила ногу, донька – обидві (відео) Сім’я потрапила під ракетний обстріл в Краматорську: мама втратила ногу, донька – обидві (відео)
11-річна Яночка втратила обидві ноги, її мама Наталія — одну. Зараз у Львові їх готують до протезування. 
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
Loading...
Load next