Через ускладнення погодних умов рятувальники закликали українців залишатися вдома

Через ускладнення погодних умов рятувальники закликали українців залишатися вдома

Синоптики прогнозують на 26 - 27 листопада суттєве ускладнення погодних умов майже на всій території України, крім західних областей, тож рятувальники звернулися до українців з проханням у ці дні за можливості перебувати вдома.

Про це повідомляє ДСНС.

Очікуються хуртовини й сніг, подекуди мокрий сніг і дощ. Опади можуть спричинити замети й ожеледицю на дорогах.

Закликаємо водіїв і пішоходів бути обережними та, за можливості, перебувати на вихідних вдома, а особливо, не планувати дальніх мандрівок й, у разі потреби, замість власного автотранспорту скористатися громадським, аби не створювати затори на автошляхах, - заявили в ДСНС.

Також рятувальники додали, "якщо поїздку відкласти не можна, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху. Водіям слід бути особливо уважними і сповільнюватися поблизу перехресть і пішохідних переходів, дотримуватися безпечної швидкості та дистанції. Пішоходам потрібно переходити дорогу тільки у встановлених місцях, носити на одязі світловідбивні флікери та взуття, що не ковзає".

Нагадаємо, Кабмін ухвалив фінальну постанову щодо забезпечення прозорого процесу закупівель для ЗСУ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град В Україні оголосили штормове попередження: західні регіони накриють дощі та град
У західних областях України надзвичайники оголосили штормове попередження - очікуються грози, шквали та град.
Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла Синоптики прогнозують посилення спеки в Україні до 36°С тепла
Погода в Україні до кінця червня і на початку липня буде мінливою - з перепадом температури повітря в 10 градусів у низці регіонів, однак грозові дощі випадатимуть не часто.
У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі У понеділок майже по всій Україні пройдуть дощі
В Україні у понеділок, 26 квітня, збережеться холодна погода, на більшій частині території йтимуть короткочасні дощі.
Loading...
Load next